Hinnat ja maksaminen

Hinnat ja maksaminen

Palveluhinnasto

Yksittäinen käynti 52 €/tunti.

Kuukausisopimus (vähintään 8 tuntia/kk) 46 €/tunti.

Minimiveloitus 1 tunti. Hinnat ovat voimassa arkisin kello 8­­–18 välisenä aikana. Illat ja viikonloput sekä pyhäpäivät sovitaan erikseen. Hinnat sisältävät yhden sairaanhoitajan käynnin. Jos tarvitaan kahta hoitajaa, sovitaan ajasta ja hinnasta erikseen puhelimitse.

Kotisairaanhoidon ja kotihoidon palvelut ovat arvonlisäverotonta palvelua. Kotihoidon palveluista saa kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Sairaanhoitoon käytettävät välineet (kuten lääkkeet tai haavanhoitovälineet) eivät sisälly hintaan.

Maksaminen

Voit maksaa käynnin yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Maksu onnistuu myös laskulla. Kotipalvelu Elexa pidättää täyden oikeuden hinta-, ehto- sekä palvelumuutoksiin.

Peruutukset ja muutokset

Jos olet varannut käynnin, mutta sinulle tulee este, käynti tulee perua 24 tuntia ennen sen alkamista. Muussa tapauksessa Kotipalvelu Elexa laskuttaa sovitun käynnin hinnasta 50 %.  Peruutukset ja muutokset tulee tehdä puhelimitse välittömästi, kun este on tullut asiakkaan tietoon.

Kotitalousvähennys

Jos käyntiin kuuluu pelkkiä kotihoidon palveluita, voit hakea niistä kotitalousvähennyksen verotuksessasi.

Ilmoita kotitalousvähennyksestä verottajalle käyntimme jälkeen. Ota talteen Kotipalvelu Elexalta saamasi lasku tai kuitti. Tarvitset ilmoitusta varten laskun summan sekä Kotipalvelu Elexan y-tunnuksen (2910591-4).

Voit ilmoittaa kotitalousvähennyksen verotoimistoon verkossa tai paperilomakkeella, jonka saat tulostettua verohallinnon verkkosivuilta. Kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa ja sen omavastuu on 100 euroa. Kotitalousvähennys myönnetään palvelun maksajalle.

Lue kotitalousvähennyksestä tarkemmin verohallinnon sivuilta.

Tilaa hoitaja kotiisi

Ajanvaraus puhelimitse

  1. Soita hoitajalle numeroon 050 517 1102 (ma–pe 8–18). Jos hoitaja on asiakaskäynnillä, hän soittaa sinulle takaisin.
  2. Hoitaja tulee kotiisi sovittuna aikana
  3. Maksu onnistuu käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä laskulla.

Kotihoidon palveluita kotiisi ammattitaidolla

Hoitaja ottaa teihin puhelimitse yhteyttä palvelunkartoituksen tekemiseksi.