Sairaanhoitaja

Tutustu sairaanhoitajaan

Perustin Kotipalvelu Elexan, jotta laadukas yksityinen sairaanhoito ja kotiapu tavoittaisi avuntarvitsijat Helsingissä entistä nopeammin. Jalkaudun nopeasti sinne, missä apuani ja tukeani tarvitaan: kotiin, harrastuksiin ja vapaa-ajalle. Käytettävissäni on tarvittaessa myös sairaanhoitajakollegan ammatillinen tuki.

Olen iloinen ja avoin, ihmistä ymmärtävä sairaanhoitaja (AMK), jolla on monipuolinen kokemus hoitotyöstä. Toimintatapani on realistinen ja ymmärtävä – mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi toiselle. Siksi hoitoni perustuu aina hyvään vuorovaikutussuhteeseen. Käytän monipuolisia hoitomenetelmiä ja moniammatillisia toimintamalleja.

Arvostan tutkittua tietoa ja terveellisiä elämäntapoja. Haluan tukea asiakkaideni terveellisiä liikunta- ja ruokatottumuksia, sillä ne auttavat meitä elämään terveempää elämää. Yhteistyökumppaninani on personal trainer, jonka puoleen asiakkaani voivat kääntyä halutessaan tukea elämäntapojensa uudistamiseen.

Vapaa-ajallani olen intohimoinen maailmanmatkaaja, joka saa energiaa monipuolisesta urheilusta ja luonnossa liikkumisesta.

Veronika Mäkilä

  • Kotipalvelu Elexan perustaja
  • Sairaanhoitaja AMK, lähihoitaja
  • Työskennellyt hoitoalalla vuodesta 2012
  • Laaja-alainen kokemus hoitoalan eri kentiltä: mm. perussairaanhoito, vammaisten ja muistisairaiden hoito, kotihoito ja mielenterveystyö.

Tilaa hoitaja kotiisi

Ajanvaraus puhelimitse

  1. Soita hoitajalle numeroon 050 517 1102 (ma–pe 8–18). Jos hoitaja on asiakaskäynnillä, hän soittaa sinulle takaisin.
  2. Hoitaja tulee kotiisi sovittuna aikana
  3. Maksu onnistuu käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä laskulla.

Kotihoidon palveluita kotiisi ammattitaidolla

Hoitaja ottaa teihin puhelimitse yhteyttä palvelunkartoituksen tekemiseksi.